Apartamente Vânzare Brașov, Răcădău

Vânzare Brașov Apartamente
70 m2Suprafaţa 3Camere
121 500 €Preţ
357391Identificare
Mai multe detalii

Tip: Apartamente - Bloc de apartamente

Compartimentare: Decomandat

Număr de băi: 2

An construcție: 1978

Etaj: 3

Număr de niveluri: 8

Parcare: Parcare proprie

GDN Imobiliare are plăcerea de a vă prezenta în vederea vânzării un apartament cu 3 camere situat în cartierul Răcădău și amplasat la etajul 3 al unui imobil 8 cu niveluri dat în folosință în anul 1978.

Proprietatea are o suprafață utilă de 70 mp, are o structură decomandată, oferind un grad de intimitate mai mare. Este formată din 3 camere, 2 băi pentru confortul locuitorilor, 2 balcoane închise care pot fi folosite pentru spațiu suplimentar sau pentru depozitare, o bucătărie, un hol și o debara, acestea fiind spații adiționale utile.

Locuința se va preda viitorului proprietar la stadiul finisat și complet mobilată. Printre dotări se regăsesc: centrala termică proprie, gresie, faianță, parchet și ferestre termopane, dotări și finisaje obișnuite în apartamentele moderne, instalația electrică fiind refăcută complet.

Apartamentul include 2 locuri de parcare și o boxă, care pot fi extrem de utile pentru locatari pentru depozitare și pentru a-și parca mașinile în siguranță.

Achiziția imobilului se poate realiza și prin credit ipotecar. Pentru detalii suplimentare și programări la vizionări, vă stăm cu plăcere la dispoziție!

GDN Imobiliare – prietenii și consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie!

Sună-mă

Proprietăți similare

Cosmina Costea

Cosmina Costea
GDN Franchise Owner

Contactează-mă!

+40-76-328-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri