Case-Vile Vânzare București, Domenii

Vânzare București Case-Vile
253 m2Suprafaţa 227 m2Suprafața teren
430 000 €Preţ
351784Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Case-Vile - Casă individuală

Camere: 6

Compartimentare: Decomandat

Număr de băi: 3

Structură: Caramida

Stare: Stare bună

Parcare: Garaj Propriu

REPREZENTARE PROPRIETATE EXCLUSIVISTĂ, COMISION 0% PENTRU CUMPĂRĂTOR!

GDN Imobiliare are plăcerea de a vă prezenta, spre vânzare, o vilă premium, amplasată în elegantul sector 1, cartier Domenii(1 Mai)într-o zonă de case din proximitatea World Trade Center, RomExpo, Ramada, Luxuria Residence. Construcția a fost edificată în anul 2009 și este atent întreținută de către proprietari.

Forma terenului de 227mp este dreptunghiulară și perfect plată, casa fiind strategic amplasată, astfel încât viitorii proprietari vor beneficia de avantajele frumos amenajatei curți. Ansamblul de vile din acre face parte proprietatea propusă, cu toate facilitățile proprii și infrastructura lui, garantează un standard de locuire ridicat.

Suprafața utilă interioară a imobilului este de 253mp, desfășurați pe cele 4 niveluri ale casei(demisol+ parter+etaj+mansardă).Compartimentarea se prezintă astfel:

Demisol(40mp): două încăperi generoase cu rol de depozitare și valențe tehnice.
Parter(67mp): hol de acces, living room cu loc de servire a mesei, bucătărie închisă, casa scărilor, debara și baie, acces la cele două terase aferente parterului.
Etaj(70mp): patru dormitoare, două băi și logie generoasă, care dezvăluie o frumoasă priveliște spre curte.
Mansardă(75mp): open space și două depozitare.

Imobilul se predă complet finisat pe exterior-interior și complet mobilat, dotat și amenajat la standarde premium(mobilier, instalații de aer condiționat, centrală termică, electronice și electrocasnice). Totodată, casa este racordată la toate utilitățile necesare(canalizare, apă, electricitate, gaz și fibră optică).

Curtea proprietății dispune de spații amenajate de relaxare și depozitare, dar și de vegetație decorativă matură și bine îngrijită.

Proximitatea stațiilor STB permit accesul facil spre și dinspre proprietate, iar parcul Herăstrău, Arcul de Triumf și alte puncte de atracție ale zonei de nord pot fi atinse în câteva minute de plimbare. Totodată, Aeroportul Otopeni, Gara de Nord, Piața Agroalimentară Domenii și clădirile de birouri din sectorul 1 se află în apropiere, astfel timpul petrecut în trafic spre aceste obiective este extrem de scăzut.

Modalități de plată: deoarece dispune de toate documentele de proprietate, imobilul este eligibil pentru finanțare bancară ipotecară.

Pentru detalii suplimentare și programări la vizionare, vă stăm cu plăcere la dispoziție!
Consultantul Dumneavoastră imobiliar: Robert Szocs (vezi numărul).

GDN REAL ESTATE, consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie! Necondiționat!

Sună-mă

Proprietăți similare

Robert Szocs

Robert Szocs
Chief Executive Officer

Contactează-mă!

+40-75-789-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri