Apartamente Vânzare București, Floreasca

Vânzare București Apartamente
45 m2Suprafaţa 2Camere
86 000 €Preţ
357304Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Apartamente - Bloc de apartamente

Compartimentare: Semidecomandat

Număr de băi: 1

Structură: Caramida

An construcție: 1965

Etaj: Parter inalt

Confort: 1

Număr de niveluri: 4

Parcare: Pe stradă, în loc public

REPREZENTARE EXCLUSIVĂ, COMISION 0% PENTRU CUMPĂRĂTOR!

GDN REAL ESTATE are plăcerea de a vă prezenta, în vederea vânzării, un apartament de 2 camere, situat pe strada Ceiakovski nr. 8, în mijlocul frumosului cartier Floreasca. Proprietatea este amplasată la 200m de ONE Mircea Eliade și la sub 1 km de cartierul Primăverii.

Locuința se află la parterul unui imobil cu 3 etaje, are 2 camere+bucătărie + cămară de alimente +baie și o suprafață utilă de 45 mp, la care se adaugă o boxă de 8mp.

Expunerea apartamentului este stradală, în acest fel versatilitatea acestuia crește substanțial, putând avea diverse întrebuințări: reședință, sediu de firmă, cabinet etc. Locația excelentă face acest apartament atractiv atât pentru locuire, cât și pentru închiriere.

Necesită renovare și mici investiții, însă prețul și locația excelentă poziționează această proprietate ca fiind una dintre cele mai atractive din această frumoasă zonă a Capitalei.

În proximitatea imobilului se află magazine, stații STB, bănci, scoli, grădinițe, parcuri și locuri de joacă. Totodată, proprietatea este eligibilă pentru achiziție prin credit ipotecar.

Vă așteptăm cu drag la vizionări!

Sună-mă

Proprietăți similare

Robert Szocs

Robert Szocs
Chief Executive Officer

Contactează-mă!

+40-75-789-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri