Nimeni si nimic nu este mai presus decât un client mulțumit!

Gadanecz Zoltán

Suntem pregătiți să ducem noțiunea de consultanță imobiliară la următorul nivel!

Robert Szocs

Dragi prieteni,

GDN Real Estate Network a luat ființă la 1 Februarie 2012, la Budapesta. Prima companie, GDN Ingatlanhálózat Hungary, deține in momentul de față o poziție dominantă pe piața consultanței imobiliare in Ungaria, rețeaua de agenții imobiliare totalizând un număr de peste 80 de birouri care asigură o acoperire teritorială completă. Zilnic, peste 750 de consultanți imobiliari sunt la dispoziția clienților noștri, oferind servicii de consultanță imobiliară la cel mai ridicat nivel și acoperind toate segmentele pieței imobiliare: rezidențial, comercial si industrial.

Fondatorul GDN Real Esate Network, Zoltán Gadanecz, impreună cu fondatorul GV Hitel Centrum, Krisztian Vincze, decid, la 1 Februarie 2020, începutul expansiunii regionale a companiei in Europa Centrală si de Est. Aceștia îl coopteză in acționarat pe Robert Szocs și astfel sunt puse bazele GDN REAL ESTATE România, prima companie a grupului care va desfașura operațiuni in afara țării de origine.

Azi, GDN REAL ESTATE România înseamnă 15 birouri în 13 orașe ale României, peste 80 de consultanți imobiliari aflați în permanență în slujba clienților noștri și o echipă managerială puternică care ajută zilnic la respectarea promisiunii noastre de a fi prietenii și consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie! Necondiționat și peste tot în România.


GDN Imobiliare spring cover

Misiunea

  • Creșterea standardelor profesionale și etice în industria consultanței imobiliare.
  • Construirea unei rețele de francize imobiliare extinsă geografic, unitară și profesionistă.
  • Formarea, instruirea și perfecționarea unei echipe de consultanți imobiliari foarte bine pregătită profesional, cu o ținută etică desăvârșită și orientată în totalitate spre nevoile clienților GDN REAL ESTATE România.
  • Implementarea unor soluții software de utimă generație care să eficientizeze la maximum activitatea zilnică.
Viziunea

O rețea puternică de francize imobiliare care să asigure o acoperire teritorială completă și care să fie formată din profesioniști cu o etică personală si profesională desăvârșită, extrem de bine pregătiți pentru segmentul ales de piață imobiliară, având la dispoziție tehnologie de ultimă oră și fiind capabili de a oferi experiențe memorabile clienților GDN REAL ESTATE România.Cu drag, la dispoziția voastră!Robert Szocs GDN Imobiliare CEO

Robert Szocs
Chief Executive Officer
robert@gdn-imobiliare.ro

Réka Weppert GDN Imobiliare Graphic Designer

Réka Weppert
Graphic DesignerRajmund Prostyák GDN Imobiliare Chief Technology Officer

Rajmund Prostyák
Chief Technology Officer

Levente Tőkés GDN Imobiliare International Franchise Consultant.

Levente Tőkés
International Franchise ConsultantGDN Imobiliare Management Team'