Apartamente Vânzare Brașov

Vânzare Brașov Apartamente
81 m2Suprafaţa 3Camere
329 000 €Preţ
351502Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Apartamente - Casă-Vilă

Compartimentare: Decomandat

Număr de băi: 2

Structură: Caramida

An construcție: 2009

Etaj: 2

Confort: Lux

Parcare: Parcare proprie

REPREZENTARE EXCLUSIVĂ! COMISION 0% PENTRU CUMPĂRĂTOR!

GDN REAL ESTATE are plăcerea de a vă prezenta, în vederea vânzării, un apartament superb cu 3 camere, situat la etajul 2 al unui imobil emblematic, construit în anul 2009 și amplasat în cea mai bună zonă a stațiunii Predeal, cu vedere directă și neobturată către baza pârtiei Clăbucet.

Calitatea construcției imobilului și facilitățile acestuia, plasează edificiul în categoria premium plus. Nu lipsesc: piscina interioară accesibilă exclusiv rezidenților, sauna finlandeză, sala de proprie de fitness, spațiul comun de relaxare dotat cu masă de biliard, canapele și bar, locul exterior de joacă pentru copii, parcarea interioară, recepția și paza 24/7 și serviciile de property and facility management.

Apartamentul s-a aflat până de curând în circuitul booking.com, are o medie de recenzii de 9,5 din 10 (a fost premiat de către prestigiosul portal de rezervări), iar randamentul financiar înregistrat este mai mult decât mulțumitor!

Suprafața interioară utilă a proprietății este de 82mp, la care se adaugă o terasă generoasă de 20mp, 3 locuri de parcare și două boxe situate în subsolul imobilului. Apartamentul este complet decomandat, dimensiunile fiecărei încăperi fiind următoarele:

1.Living:33mp.
2.Dormitor matrimonial: 16mp.
3.Baia aferentă dormitorului matrimonial: 5mp.
4.Dormitor pentru oaspeți: 17mp.
5.Baia aferentă livingului și dormitorului pentru oaspeți: 4mp.
6.Bucătărie: 7mp.

Imobilul se va oferi viitorilor proprietari complet mobilat și utilat cu produse electronice și electrocasnice.Sistemul de încălzire are la bază o centrală de bloc, consumul fiind contorizat pentru fiecare unitate locativă în parte.

Disponibilitate: imediată.

Modalități de plată: deoarece dispune de toate documentele de proprietate și nu este grevat de sarcini și ipoteci, imobilul este eligibil pentru finanțare bancară ipotecară.

Așadar, fie că vă doriți o rezidență permanentă excepțională, fie că vă doriți un apartament superb pentru a vă petrece vacanțele și pentru a înregistra venituri pasive din închiriere, această proprietate poate reprezenta soluția ideală! Pentru detalii suplimentare și programări la vizionare, vă stăm cu plăcere la dispoziție!

GDN REAL ESTATE, consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie! Necondiționat!

Sună-mă

Robert Szocs

Robert Szocs
Chief Executive Officer

Contactează-mă!

+40-75-789-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri