Spații de birouri închiriere București, Vitan

închiriere București Spații de birouri
1 000 m2Suprafaţa Clădire de birouri Subtip
35 € /LunaPreţ
364981Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Spații de birouri - Clădire de birouri

An construcție: 2024

Parcare: Parcare proprie

Transport public: Bun

GDN Properties București are plăcerea de a vă prezenta în zona Vtan un proiect ce vă aduce pe piata ~ 3.000 mp/construiți, structură compusă din 2S+P+supantă+4E~5Er de spații comerciale și birouri de clasa A, cu o serie de avantaje pentru companiile care își doresc să își deschidă sau să își extindă sediul în București. SPT este într-un stadiu avansat de planificare, iar livrarea sa este estimată pentru 06.11.2024

Cladirea SPT este situată în imediata apropiere a bulevardului Unirii, bulevardul Decebal, șoseaua Mihai Bravu și cu acces spre centrul orașului ce se face din Calea Vitan. Este deservită de numeroase mijloace de transport in comun precum tramvaie, autobuze si troleibuze, care facilitează legatura cu majoritatea zonelor din București, precum și de numeroase restaurante, cafenele si magazine.

Proiectul are un design modern si funcțional, o dispunere pe etaje 2S+P сu supanta +4E~5r cu destinatie de spatii comerciale si birouri, iar cele doua niveluri subterane sunt destinate locurilor de parcare aferente spațiului inchiriat.
Cladirea SPT oferă o serie de dotări și facilități de top, destinate să asigure un mediu de lucru confortabil și productiv. Printre acestea se numară:

• Acces controlat 24/7

• Sistem de climatizare performant

• Parcare subterană

• Zone de relaxare

Această clădire individuală, situată într-o zonă centrală a Bucureștiului, ar fi o alegere excelentă pentru clinici medicale, sedii pentru companii multinationale, etc


Cladirea se închiriază cu prețul de 60 Euro/mp +TVA pentru parter+supantă și 35 Euro/mp+TVA (etaj 1-6).

Pentru detalii suplimentare și programări la vizionări, vă stăm cu plăcere la dispoziție!

GDN Imobiliare – prietenii și consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie.

Sună-mă

Maria Popa

Maria Popa
Consultant imobiliar

Contactează-mă!

+40-76-312-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri