Case-Vile Vânzare București, Exterior Est

Vânzare București Case-Vile
90 m2Suprafaţa 300 m2Suprafața teren
92 000 €Preţ
361580Identificare
Mai multe detalii

Tip: Case-Vile - Casă individuală

Camere: 2

Compartimentare: Decomandat

Număr de băi: 1

Structură: Caramida

Front stradal: 22 m

Acoperiș: Altele

Stare: Proprietate nouă

Parcare: Parcare proprie

GDN Properties vă prezinta o casă elegantă cu trei camere, o baie și bucătărie, situată în Domnești. Această proprietate oferă 300 de metri pătrați utili și o suprafață construită de 90 metri pătrați. Cu o grădină generoasă de 210 metri pătrați. Această casă finalizată se află într-o zonă liniștită, la doar 8 minute distanță de stația de tren ce deservește ruta către Basarab.

Beneficiind de toate utilitățile necesare – centrală termică, gaze, curent, apă, hidrofor și fosă septică – această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru confort și accesibilitate. Fiind gata la cheie și finalizată în construcție în 2023, această casă oferă posibilitatea de personalizare a pardoselii, gresiei, faianței și ușilor conform gusturilor clientului.

Având în apropiere magazine convenabile precum Penny Market, Mega Image, Lidl și beneficiind de liniștea zonei, această casă reprezintă un cămin perfect pentru cei ce caută confort și accesibilitate într-o locație ideală. Pentru mai multe detalii sau programări pentru vizionare, vă rugăm să ne contactați."
Achiziția imobilului se poate realiza și prin credit ipotecar. Pentru detalii suplimentare și programări la vizionări, vă stăm cu plăcere la dispoziție!

GDN Properties Bucuresti – prietenii și consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie!

Sună-mă

Proprietăți similare

Daniel Vrânceanu

Daniel Vrânceanu
Consultant imobiliar

Contactează-mă!

+40-76-923-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri