Case-Vile Vânzare Cluj-Napoca, Exterior Sud

Vânzare Cluj-Napoca Case-Vile
300 m2Suprafaţa 2 325 m2Suprafața teren
495 000 €Preţ
368260Identificare
Mai multe detalii

Tip: Case-Vile - Casă individuală

Număr de băi: 4

Structură: BCA

Front stradal: 65 m

Parcare: Garaj Propriu

GDN Imobiliare vă propune spre vânzare o vilă de excepție în satul Gheorghieni, construită în anul 2000 pe un teren generos de 2325 mp. Casa dispune de 127 mp la sol, cu un regim de înălțime ce include subsol (acces garaj), parter, etaj și mansardă, având o suprafață construită de 414 mp și aproximativ 300 mp utili, completată de o terasă panoramică de 70 mp la mansardă.

Cu spații largi și bine aerisite, amplasată într-o locație specială și înconjurată de o grădină generoasă cu pomi fructiferi și arbori ornamentali, această casă oferă liniște, confort și intimitate, fiind totodată ușor accesibilă către toate punctele de interes din Cluj (la doar 5 minute de Varianta Ocolitoare, 15 minute de Aeroportul Internațional Avram Iancu și 20 de minute de Centrul Mun. Cluj-Napoca).

Recomandăm această proprietate celor care caută o locuință ce le asigură tot confortul și condițiile unei vieți de calitate, având avantajul unei amplasări apropiate de oraș, dar în armonie cu natura. Imobilul este totodată pretabil pentru activități turistice și/sau alimentație publică.

Casa este conectată la rețeaua electrică și de gaze naturale, beneficiază de fosa septică, iar alimentarea cu apă este asigurată de un izvor care deservește mai multe case din zonă. Lucrările pentru rețeaua de apă sunt în desfășurare, iar rețeaua de canalizare este în faza de proiectare.

Casa are sistem de încălzire în pardosealā şi perete care este sigurată de o centrală termică pe gaz şi are instalat un sistem fotovoltaic off-grid de 5kW care ajută la producerea apei calde.

Achiziția imobilului se poate realiza și prin credit ipotecar. Pentru detalii suplimentare și programări la vizionare, vă stăm cu plăcere la dispoziție!

GDN Imobiliare – prietenii și consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie!

Sună-mă

Proprietăți similare

Szabolcs Simon

Szabolcs Simon
Consultant imobiliar

Contactează-mă!

+40-74-465-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri