Case-Vile Vânzare Oradea, Exterior Nord

Vânzare Oradea Case-Vile
238 m2Suprafaţa 17 473 m2Suprafața teren
425 000 €Preţ
353570Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Case-Vile - Casă individuală

Camere: 4

Compartimentare: Decomandat

Număr de băi: 2

Structură: Caramida

Front stradal: 110 m

Acoperiș: Tigla ceramică

Stare: Stare bună

Parcare: Parcare proprie

GDN Estates are plăcerea de a vă prezenta în vederea vânzării Conacul Südy, un mic paradis privat, situat în Ciocaia, o localitate componentă a orașului Săcueni din județul Bihor, la 40 de minute distanță de Oradea, fiind amplasată într-o zonă mai retrasă, ferită de poluarea fonică și urbană a orașului.

Conacului a fost finalizată în anul 1936,construit din inițiativa lui Südi Tibor și Südi Petronella, la capătul satului Ciocaia. În ianuarie 1949, a intrat în posesia Consiliului Săcueni, în timp ce moștenitorii au fost nevoiți să-și părăsească locuința într-o jumătate de oră.

A funcționat ani de zile, ca ștrand termal local, având și o piscină mare pe teren. Între pereții conacului, în sala mare, a fost construită și o piscină interioară.

Între timp mobilierul familiei a ajuns în proprietatea sătenilor, doar câteva dintre obiectele originale au fost returnate moștenitorilor.

În 1999 proprietatea a fost restituită actualii moștenitori, iar în 2000 a fost renovată toată clădirea.

Terenul de care dispune conacul este de 17.473 mp (1.75 ha), înconjurat de un gard înalt de beton, o oază de liniște, ideală pentru odihnă, recreere și refacere. Acesta dă posibilitatea de a amenaja un mic paradis privat cu copaci, flori și pomi fructiferi.

Casa, cu o arhitectură cu linii simple, dar cu o compartimentare funcțională, are o suprafață utilă totală de 238 mp, structurată astfel:
- bucătărie mare cu cămară,
- 2 băi,
- 3 dormitoare,
- loc de luat masă,
- sala mare (living),
- 3 terase mari,
+ o pivniță.

Confortul termic este asigurat prin centrala proprie pe peleți/lemne pentru bucătărie, o baie și două dormitoare.

Achiziția imobilului se poate realiza și prin credit ipotecar.

Oferim gratuit și consultanță în alegerea celui mai bun credit imobiliar pentru dumneavoastră!

Pentru detalii suplimentare și programări la vizionări, vă stăm cu plăcere la dispoziție!

GDN Estates – prietenii și consultanții voștri imobiliari, de la idee până la cheie!

---------------------------------------------------

A GDN Estates ingatlanügynökség örömmel mutatja be a Südy Kúriát, a kis magánparadicsomot, amely Bihar megyében, Nagyváradtól 40 percnyire, Székelyhíd városrészében, Csokalyon található, távol a város zajától.

A kastély 1936-ban készült el, Südi Tibor és Südi Petronella kezdeményezésére, Csokaly faluvégén. 1949 januárjában a Székelyhídi Tanács kezelésébe került. Az akkori tulajdonosoknak alig fél óra alatt kellett elhagyniuk otthonukat.

A kúria területén sok éven át a helyi termálstrand működött. Udvarán még mindig megtalálható a hatalmas medence, mely reménnyel teli várja új tulajdonosát. Falai között is, az egyik nagy teremben, belső medencét építettek.

A családi ingóságok a falubeliek tulajdonába kerültek, s az eredeti tárgyak közül csak egy-két dolog került vissza a tulajdonosához.

Az 1996-97-es évben az ingatlant visszaigényelték az örökösök, amit 1999-ben meg is kaptak, 2000-ben pedig az egész épületet felújították.

A kastély rendelkezésére álló területe 17.473 négyzetméter (1.75 ha), magas, betonkeritéssel körbe kerítve, a béke oázisa, ideális pihenésre, kikapcsolódásra és gyógyulásra. Lehetővé teszi egy kis privát paradicsom felállítását.

Az egyszerű vonalvezetésű, de funkcionális elrendezésű ház külső falai 4 réteg téglából épült (kb. 60 cm vastag falak), hasznos alapterülete összesen 238 nm, felépítése a következő:
- nagy konyha kamrával,
- 2 fürdőszoba,
- 3 hálószoba,
- ebédlő,
- nagy szoba (nappali),
- 3 nagy terasz,
+ pince.

A hőkomfortról saját központi fa fűtéses rendszer gondoskodik, amely a konyhát, a fürdőszobát és a két hálószobát melegíti télen.

Az ingatlan jelzáloghitellel is megvásárolható.

További részletekkel és megtekintési időpont egyeztetéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére!

GDN Ingatlanhálózat – az ötlettől a kulcs átadásig!

Sună-mă

Proprietăți similare

Fodor Szintia

Fodor Szintia
Consultant imobiliar

Contactează-mă!

+40-72-040-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri