Apartamente închiriere Sibiu, Central

închiriere Sibiu Apartamente
72 m2Suprafaţa 3Camere
400 € /LunaPreţ
367769Identificare
Mai multe detalii

Tip: Apartamente - Bloc de apartamente

Compartimentare: Decomandat

Număr de băi: 1

Structură: Caramida

Etaj: 4

Confort: 1

Parcare: Parcare proprie

Apartament cu doua camere de inchiriat. Este complet si modern mobilat. Este dotat cu toate utilitatile : centrala termica proprie cu calorifere din fonta (originale), 2 TV Samsung, unul in sufragerie si altul in dormitor, masina spalat, aspirator, frigider, cuptor microunde, filtru de cafea, covoare etc.

Apartamentul este calduros si se compune din: sufragerie, dormitor, bucatarie, baie, camara, debara, balcon, hol si pivnita. SUFRAGERIA, generoasa si luminoasa, dispune de corp mare de biblioteca cu TV, canapea extensibila, masuta cafea, covor, parchet lemn masiv.

Dormitorul luminos, dispune de pat matrimonial, 2 noptiere, sifonier mare, comoda, TV, covoare, parchet lemn masiv, usa termopan cu iesire in balcon.

Bucataria dispune de mobila de bucatarie moderna cu corpuri suspendate, frigider, masa, scaune, cuptor microunde, filtru cafea, parchet melaminat. Din bucatarie se intra in camara, dotata cu raft metalic si polite lemn.

Baia dispune de masina spalat, vana acril, perdea dus, suport inox prosoape, covor baie, set curatenie. Holul este generos, dispune de cuier cu oglinda si pantofar, oglinda mare pe perete, parchet melaminat. Din hol se intra in sufragerie, dormitor, baie, debara.

Debaraua este suficient de incapatoare si pardosita cu gresie. De asemenea, apartamentul este dotat cu aspirator Philips. Balconul este pardosit cu gresie si este generos ca suprafata, cu expunere la soare (Est). Apartamentul dispune de pivnita proprie si de uscatorie.

Blocul este izolat termic, este situat in zona centrala foarte linistita, scara este iluminata natural. Foarte important: are parcare proprie, iar in imediata apropiere a acesteia se mai afla si o mare parcare publica (fara taxare).

De asemenea exista acces facil la inca 3 parcari in imediata apropiere a blocului. In apropierea locatiei se afla magazine alimentare, farmacii, statii de mijloace de transport, institutii bancare, toate facultatile ULBS, Politie, Academia Trupelor Terestre, Magazinul Dumbrava, cabinete notariale si de avocatura, restaurante, hoteluri, spatii fitness, cafenele, centrul istoric etc.

Sună-mă

Proprietăți similare

Brenda Tanase

Brenda Tanase
Consultant imobiliar

Contactează-mă!

+40-75-304-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri