Case-Vile Vânzare Sibiu, Exterior Nord

Vânzare Sibiu Case-Vile
70 m2Suprafaţa 500 m2Suprafața teren
68 000 €Preţ
366637Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Case-Vile - Casă individuală

Camere: 3

Compartimentare: Semidecomandat

Structură: Caramida

Front stradal: 14 m

Acoperiș: Tigla ceramică

Stare: Stare medie

GDN Alfa vă prezintă o oportunitate deosebită de achiziție: o casă în Sura Mare, amplasată pe un teren generos de 500mp, cu o amprentă la sol de 60mp și o suprafață desfășurată de 80mp, dispunând de un format Sp+P. Cu structura solidă din beton și cărămidă, această casă reprezintă o investiție durabilă și sigură în viitorul dumneavoastră.

Proprietatea este intabulată și beneficiază de toate utilitățile necesare: curent electric și apă sunt deja prezente pe teren, iar gazul este disponibil pe stradă. De asemenea, racordarea la canalizare este în curs de realizare, asigurând confortul și funcționalitatea completă a locuinței.

Această casă este poziționată într-un cadru pitoresc, oferind o priveliște deosebită spre orașul Sibiu și măreții munți Făgăraș. Cu un mediu natural impresionant și o atmosferă liniștită, această locație este ideală pentru cei care caută să se bucure de liniștea și frumusețea naturii.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, echipa GDN Alfa este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. Alegeți această casă ca reședință permanentă sau ca loc de vacanță, și bucurați-vă de confortul și frumusețea unei locuințe într-o locație privilegiată, cu priveliști magnifice și potențial imens.

Sună-mă

Proprietăți similare

Adrian Tofan

Adrian Tofan
Consultant imobiliar

Contactează-mă!

+40-74-792-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri