Apartamente Vânzare Timișoara

Vânzare Timișoara Apartamente
182 m2Suprafaţa 4Camere
199 900 €Preţ
331496Identificare

COMISION 0% LA CUMPARATOR!

Tip: Apartamente - Casă-Vilă

Compartimentare: Semidecomandat

An construcție: 1960

Etaj: Parter

Număr de niveluri: 1

GDN Imobiliare - Agenția ONE Timișoara - vă prezintă un apartament cu 4 camere, într-o casă cu doar 2 apartamente, situată pe Strada Bulevardul 16 Decembrie 1989, la 2 minute de Piața Iosefin, Timișoara.

Apartamentul este poziționat la parterul unei case cu 2 apartamente + 2 spații comerciale situate la demisol, fiecare dintre apartamente cu intrare separată. Desfășurat pe o suprafață utilă de 182 m2, compartimentat cu un spațiu mare de primire, 3 camere mari , baie, bucătărie închisă, apartamentul este ideal pentru clinică medicală, birou notarial, birou avocat, spațiu de birouri sau chiar de locuit, necesită renovări.
Separat sau împreună, se poate achiziționa și spațiul comercial aflat la demisol, sub apartament ( se poate face legătură directă cu apartamentul ), în suprafață de 80 m2 utili. Terenul aferent casei este în suprafață de 900 m2.

Locuința este disponibilă imediat și beneficiază de o locație excelentă, la 10 minute de centrul Timișoarei, cu acces facil la mijloacele de transport în comun.


Vă așteptăm cu drag la vizionări!

Sună-mă

Proprietăți similare

Claudiu Mateaș

Claudiu Mateaș
GDN Franchise Owner

Contactează-mă!

+40-73-455-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri